Φημισμένες παραλίες

Φημισμένες παραλίες

Εξερευνήστε τις φημισμένες παραλίες των Χανίων, που σας προσκαλούν να γίνετε μάρτυρες της μαγευτικής γοητείας που έχει συνεπάρει ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. ~

Φαλάσαρνα

Η Φαλάσαρνα είναι μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Ευρώπης. Είναι ένας δημοφιλής προορισμός γνωστός για την εξαιρετική φυσική ομορφιά του και έχει συμπεριληφθεί στο δίκτυο προστασίας Natura 2000. Διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες παραλίες στην Κρήτη με λευκή άμμο και κρυστάλλινα νερά που εμφανίζουν υπέροχα χρώματα.

Μπάλος

Η διάσημη λιμνοθάλασσα του Μπάλου βρίσκεται βορειοδυτικά της Κισσάμου και είναι μια ρηχή παραλία με λευκή άμμο, έντονα γαλαζοπράσινα και τιρκουάζ νερά, που σχηματίζεται ανάμεσα στη χερσόνησο της Γραμβούσας. Είναι μια παραλία που φωτογραφίζεται πολύ λόγω της άγριας φυσικής ομορφιάς της και του εκπληκτικού εξωτικού τοπίου της. Λόγω της σπάνιας χλωρίδας και πανίδας της, έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα προστασίας Natura 2000.

Ελαφονήσι

Το Ελαφονήσι είναι μια εξωτική, παραδεισένια παραλία με ψιλή λευκή άμμο και μικροσκοπικά ροζ θραύσματα θρυμματισμένων κοχυλιών, ρηχά γαλαζοπράσινα νερά, όμορφους όρμους, αμμόλοφους και πάνω από 100 σπάνια φυτά. Προστατεύεται από το Δίκτυο Natura 2000 λόγω των μοναδικών φυσικών χαρακτηριστικών της.

Close